Ohita ja siirry sisältöön

Tänään ilmainen toimitus + 50% ALENNUS!

  Toimitukset

  Covenzi tekee yhteistyötä suurten kansainvälisten kuljetusyhtiöiden DHL:n kanssa ja tekee yhteistyötä paikallisten kuriirien, Posti, kanssa, minkä ansiosta voimme toimittaa tuotteet suoraan kotiovellesi ja tarjota ylpeänä kiinteitä hintoja maailmanlaajuisille toimituksille.

  Kun olet tehnyt tilauksen ja maksusi on vahvistettu, voit odottaa tilauksesi lähetettävän 3-5 työpäivän kuluessa.
  Toimitusaika on 3-7 työpäivää.
  Tilauksen saapuminen kestää keskimäärin 5-15 työpäivää.

  Sinua veloitetaan, kun tilauksesi ja kaikki maksut on tarkistettava ja hyväksyttävä ennen toimitusta, ja niiden käsittely voi kestää useita päiviä. Luottokorttipetosten torjumiseksi tilaukset, joissa on virheelliset laskutustiedot tai tilaukset, jotka vaativat lisätarkistusta, voidaan viivästyttää ja/tai peruuttaa.

   

  Toimitusprosessi

  Aloitamme tilauksesi käsittelyn välittömästi, joten emme voi tehdä muutoksia tilaukseen sen tekemisen jälkeen (mukaan lukien osoitteenmuutokset). Toimitamme vain kassalla annettuun osoitteeseen. Sinua veloitetaan vain lähetetyistä tuotteista sekä sovellettavista toimitus- ja verokustannuksista.

  Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostitse lähetysvahvistuksen.

  Toimitamme tuotteita vain arkipäivisin emmekä lauantaisin tai juhlapyhinä.

  Tarvitsemme keskimäärin noin 3-5 työpäivää tilauksesi käsittelyyn, mutta joissakin tuotteissa saattaa kestää kauemmin, erityisesti suurten juhlapyhien aikaan tai jos tilauksesi sisältää suosittuja tuotteita, joiden saatavuuteen liittyy ongelmia. Tilaukset lähetetään heti, kun varaston saatavuus on vahvistettu.

  Jos tilauksessa on useita tuotteita, tuotteet saatetaan lähettää erikseen ja vastaanottaa eri päivinä tuotantokumppanien sijaintien erojen vuoksi.

   

  Toimitukset

  Kun olet tehnyt tilauksen ja maksusi on vahvistettu, voit odottaa tilauksesi lähetettävän 3-5 työpäivän kuluessa.
  Toimitusaika on 3-7 työpäivää.
  Tilauksen saapuminen kestää keskimäärin 5-15 työpäivää.

  *Huomaa: Yllä luetellut päivät ovat arvioita vain työpäivinä. Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tilauksesi toimitetaan ajallaan, Covenzi ei ole vastuussa meistä riippumattomista olosuhteista, kuten vaadituista posti- tai tullimenettelyistä, juhlapyhistä, ankarista sääoloista, työtaisteluista, mielenosoituksista jne., ja nämä häiriöt voivat aiheuttaa viivästyksiä, jotka ylittävät alkuperäisen toimitusarviomme.

   

  Arvioitu toimitusaika on ylittynyt, missä tilaukseni on?

  99% tapauksista tilaus toimitetaan arvioidun toimitusajan kuluessa. Valitettavasti joskus voi käydä niin, että tilaus viivästyy toimitusprosessin aikana. Voit seurata tilauksesi tilaa sähköpostitse saamastasi seurantanumerosta.

  Etkö ole saanut mitään 3 päivää odotetun toimitusajan jälkeen? Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

  Ilmainen toimitus

  30 päivän palautusoikeus

  Turvallinen maksu